Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Pers Skoservice

Pers Skoservice  | Bra skomakare i Hallstahammar

I Hallstahammar finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Pers Skoservice. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Hallstahammar i Västmanland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Hallstahammar kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Pers Skoservice i Hallstahammar kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Pers Skoservice först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Pers Skoservice som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Pers Skoservice

Hammartorget 24

734 30 Hallstahammar

0220-121 19