Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare - Sura Skomakeri

Sura Skomakeri  | Bra skomakare i Surahammar

I Surahammar finns endast en skomakare som kan fixa dina skor och stövlar nämligen Sura Skomakeri. Då både pris för att fixa skorna men även andra tjänster så som kopiera nycklar eller registreringsskyltar till barnvagnen kan skilja mellan skomakarna och därför kan det vara bra att kolla med andra skomakare och företag som lagar skor från andra orter än Surahammar i Västmanland.

Eftersom priserna på skomakartjänster som att klacka om stövlar eller reparera skor oftast är lite lägre på mindre orter liknande Surahammar kan det vara en fördel att undersöka med andra inom skomakare små men näraliggande orter. Då det inte finns många skomakare förutom Sura Skomakeri i Surahammar kan det vara bra att höra med något mer skomakeri från en annan ort gällande samma arbete. Du ska naturligtvis alltid kolla med Sura Skomakeri först då de är en bra skomakare och duktiga på skor.
Enklast kan du komma i kontakt med Sura Skomakeri som är en bra skomakare när du behöver laga stövlar, klacka om skor eller skaffa en ny nyckel nedan:


Sura Skomakeri

Köpmangatan 11

735 31 Surahammar

0220-370 90