Skomakare - En hel del info om Skomakare


Skomakare i Uppsala

Skomakare i Uppsala

Totalt finns det 7 skomakare i Uppsala som kan hjälpa dig med att laga dina skor eller klacka om stövlar. I Uppsala kan det ibland vara svårt att hitta den bästa skomakaren och dessutom kan priserna på skomakartjänster variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på en bra och duktigt skomakare. Information, betyg och rekommendationer om skomakare i Uppsala och kopiera nycklar kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera skomakerier i Uppland som erbjuder skomakare är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris för att klacka om skorna eller byta plös på en sko. Ifall du ringer till en skomakare bör du veta vad du vill ha för tjänst utförd, gärna i detalj, så är det lättare att jämföra priserna mellan olika skomakare. Bra info och fakta om detta kan du få om detta genom att besöka olika skomakaress hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktig skomakare i Uppsala genom att kolla med någon av skomakarna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla skomakarna i Uppsala

Skotjänst

Stora Torget 1

753 20 Uppsala

Skosnabben Ove

Stora Torget 1D

753 20 Uppsala

Svava Sko & Nyckelservice

Bangårdsgatan 10

753 20 Uppsala

Gottsunda Sko- & Nyckelservice

Valthornsvägen 9

756 50 Uppsala

Café Skomakaren Polishuset

Svartbäcksgatan 49

753 32 Uppsala


Fler inom skomakare i Uppsala

Ritscher´s Skomakeri

Prästgårdsgatan 1

752 30 Uppsala

Davidsons Skomakeri

Kungsgatan 47C

753 21 Uppsala